Anti-inbraakglas Pantzerglas

pyrasied-pantzerglas-inbraakwerend-kunststof2

Voorkom inbraak of vandalisme met veiligheidsglas Pantzerglas. De inbraakwerende kunststof Pantzerglas® van PyraSied Xtreme Acrylic is zo bijzonder hufterproof, dat het voor inbrekers onmogelijk is om via het raam uw pand binnen te komen. Pantzerglas is namelijk 250x sterker dan glas en daarmee 100% hufterproof. Door Pantzerglas achter uw ramen te plaatsen, kunt u snel en voordelig uw ramen beveiligen tegen inbraak.

Uw woning beveiligen
Wilt u uw woning extra beveiligen tegen inbrekers? Kleine ramen die zo open zijn, oude ramen van enkel glas of kleine raampjes in de keuken of garage? Dat soort ramen zijn snel ingeslagen. Maar ook voor- of achterdeuren kunt u met gemak extra beveiligen met Pantzerglas. Plaats Pantzerglas achter uw ramen en u kunt met een gerust hart op vakantie.

Pantzerglas is geen vervanging van uw raam, maar dient als extra bescherming achter uw raam geplaatst te worden.

Extra beveiliging tegen inbraak of vandalisme
Wilt u de ramen en deuren van uw bedrijfspand op een industrieterrein volledig beveiligen tegen inbraak of vandalisme? Plaats achter alle ramen op de begane grond 100% hufterproof Pantzerglas.

Kant-en-klaar op maat en met boorgaten
Bij PyraSied Xtreme Acrylic kunt u Pantzerglas op maat bestellen. U hoeft niet zelf de plaat op maat te zagen of er gaatjes in te boren, want ook dat verzorgen wij graag voor u. U hoeft de plaat alleen nog maar aan uw kozijn te bevestigen.

Pantzerglas
Pantzerglas is de slagvaste, 100% hufterproof en volledig transparante kunststof polycarbonaat.
Polycarbonaat is ook een buigbare kunststof. Door deze eigenschap is het met gemak toe te passen als beglazing of bescherming die hufterproof en inbraakwerend is. Pantzerglas van PyraSied heeft een brandcertificering en mag in openbare en publieke ruimtes worden toegepast.

Heeft u vragen over dit materiaal en over de toepassingsmogelijkheden? Neem gerust contact op met een van onze Pantzerglasspecialisten en wij helpen u verder!

Bestel hier Pantzerglas en voorkom inbraak!