• Over PyraSied
 • Contact
 • nl
 • Vragen? Onze specialisten zijn bereikbaar op: + 31 58 - 7676100
 • Waar ben je naar op zoek?
  Grootste voorraad acrylaat in NederlandAcrylaat voor professionalsVoor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (binnen NL)*

  Levertijd, retour en verzendkosten

  PyraSied Xtreme Acrylic haar levertijd, retour en verzendkosten beleid op een rij.

  Levertijd

  Door onze bijzonder grote voorraad van kunststof platen, buizen en staven biedt PyraSied een snelle levertijd. Bestel je op een werkdag voor 12:00 uur, dan heb je het de volgende werkdag in huis (binnen NL, geldt niet voor de waddeneilanden). Dit geldt ook voor op maat gezaagde materialen! Wil je dat wij het materiaal voor jou laseren, frezen, verlijmen, buigen of boren? Dan is de levertijd op aanvraag. Afhankelijk van onze planning kunnen we dit over het algemeen ook zeer snel verzorgen.

  Afhalen

  Heb je gekozen voor afhalen? Dan ontvang je een mail zodra de bestelling klaar ligt bij onze afhaalbalie. Als de bestelling voor 12:00 is besteld, dan ligt het de volgende werkdag in de middag klaar bij de balie. Als de bestelling later dan 12:00 is besteld, dan kan het materiaal een dag later bij de afhaalbalie liggen.

  Minimaal orderbedrag

  Wij zijn een groothandel en we zijn ook graag flexibel. Daarom mag iedereen bij ons uit voorraad bestellen. Ook op maat! Wel hanteren we een minimaal bedrag van 10,- per stuk materiaal dat bij ons wordt besteld. Het kan dus voorkomen dat je bij kleine formaten in verhouding meer betaald dan de vierkante meter prijs die bij het materiaal staat vermeld.

  Verzendkosten PyraSied

  De verzendkosten die wij rekenen zijn gebaseerd op het volume. Is de bestelling lichter dan 30 kilogram en kleiner dan 1,5 m2? Dan versturen wij het als pakket. Is de bestelling groter of zwaarder? Dan wordt het op een pallet verzonden.

  De verzendkosten zijn inclusief de bewerkingen die wij moeten verrichten voor uw materiaal. Bijvoorbeeld het verpakken van het materiaal zodat het geen schade oploopt en de kunststof uit het magazijn halen met een heftruck.

  De verzendkosten zijn als volgt opgebouwd:

  Verzendmethode Afmeting * Lengte Gewicht
  Pakket (samples) Briefpost <2 kg
  Pakket – klein < 1m² < 1750mm ≤ 30 kg
  Pakket – groot > 1m²  < 1.5 m² < 2000mm ≤ 30 kg
  Pakket (buis) 2000mm
  Pakket (buis) 1000mm
  Pallet klein < 1.5 m² <1201mm > 30 kg
  Pallet middel ≥ 1.5 en <4m² > 30 kg
  Pallet groot >4m² > 30 kg

  Verzendkosten:

  Prijs € NL Prijs € BE Prijs € internationaal
  Pakket samples €3.50  €3.50 €20
  Pakket – klein €10 €20 €25
  Pakket – groot €15 €30,- €35,-
  Pallet klein €30,- €45,- €75
  Pallet middel €50,- €65,- €95
  Pallet groot €85,- €105,- N.v.t.

  De genoemde verzendkosten zijn exclusief BTW. Buitenlandse bestellingen die op een pallet moeten kunnen alleen afgehaald worden.

  Het materiaal Faux Translucent Stone wordt altijd op een pallet verzonden en kan alleen besteld worden via de verkoopafdeling. Lees hier hoe we te bereiken zijn.

  Retourzendingen

  Op maat gezaagde materialen of klantspecifiek geproduceerde producten kunnen niet worden geretourneerd.

  Bestel je een volle plaat of volledige lengte buizen, dan mag je het materiaal retourneren binnen 14 dagen, indien het materiaal (aan weerszijden) nog voorzien is van de beschermfolie. Bij retourzendingen geldt dat onze verkoopafdeling hiervan op de hoogte wordt gebracht. Hiervoor kan een  mail gestuurd worden naar sales@pyrasied.nl. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

  Stel jouw materiaal is gratis geleverd omdat de order boven de €1.000,- is? Dan dien je de verzendkosten alsnog te betalen op het moment dat je het materiaal wil retourneren. Is het materiaal onbeschadigd bij ons binnengekomen? Dan krijg je het totaalbedrag van de bestelling teruggestort.

  Is jouw materiaal beschadigd geleverd of heb je het verkeerde materiaal ontvangen? Dan dien je dit aan ons te melden met het ordernummer en evt. foto’s van de schade. Deze informatie kan gemaild worden naar sales@pyrasied.nl. Op het moment dat jouw nieuwe materiaal geleverd wordt, dient het beschadigde materiaal te worden geretourneerd. Je kunt het beschadigde materiaal meegeven aan de transporteur.