OMA wint acrylaatprijs 2015

Acrylaatprijs 2015 Timmerhuis rotterdam oma sebastian van damme pyrasied

OMA uit Rotterdam heeft de acrylaatprijs 2015 gewonnen! Met de bijzonder mooie lockerkasten in het Timmerhuis in Rotterdam heeft architect Katrien van Dijk laten zien wat de mogelijkheden zijn met acrylaat en hoe mooi het materiaal is met licht. Geen twijfel voor PyraSied Xtreme Acrylic dat dit project het best geslaagde acrylaatproject van 2015 is!

Sied Kooistra van PyraSied Xtreme Acrylic, initiatiefnemer van de acrylaatprijs, overhandigde vanmiddag de acrylaatprijs 2015 aan Katrien van Dijk.  Sied Kooistra en Katrien van Dijk hebben samen de kleuren voor deze lockerkasten ontwikkeld. Omdat PyraSied Xtreme Acrylic klantspecifiek acrylaat kan produceren, was het mogelijk dit ontwerp van Katrien van Dijk te realiseren.

katrien-van-dijk-oma-acrylaatprijs-2015-pyrasied Sebastian-van-Damme_Pyrasied_Timmerhuis-acrylaat5

Waarom het best geslaagde acrylaatproject?
PyraSied Xtreme Acrylic vindt de combinatie van geel Versato NC satijn voor het interieur met PyraLed3 deurtjes zeer geslaagd. Deze materiaal- en kleurcombinatie geeft de lockerkasten namelijk een unieke uitstraling en deze combinatie heeft een bijzonder, verrassend effect, vooral wanneer de deurtjes open zijn. Het ontwerp laat daarnaast ook goed zien hoe mooi acrylaat is, met name in combinatie met licht.

Sebastian-van-Damme_Pyrasied_Timmerhuis-acrylaat2 Sebastian-van-Damme_Pyrasied_Timmerhuis-acrylaat

Lockerkasten Timmerhuis Rotterdam
Ontwerp: OMA (Office for Metropolitan Architecture)
Ontwikkeling en levering materiaal: PyraSied Xtreme Acrylic
Uitvoering: Keijsers Interior Projects