PyraSied Xtreme Acrylic steunt Stichting Energy4All

Energy 4 All

Heeft u wel eens gehoord van een energiestofwisselingsziekte? Wij tot voor kort niet, totdat onze collega Jos vertelde over zijn schoonzus Paulien die aan deze ernstige ziekte lijdt. En dan heeft zij nog een milde vorm. Slechts de helft van de kinderen met deze ziekte wordt 10 jaar oud en 70% haalt de volwassen leeftijd niet. Dit komt omdat hun energiestofwisseling het voedsel niet meer goed kan omzetten in energie waardoor er tekorten ontstaan met grote gevolgen zoals onder andere extreme vermoeidheid, spierverlamming, orgaan falen en epilepsie. Het is een genadeloze ziekte en er is nog geen medicijn. Het onderzoek naar een medicijn voor deze ziekte is van levensbelang en is gelukkig al in een vergevorderd stadium.

De 100 deelnemers van het evenement Forza4Energy4All beklimmen op 7, 8 & 9 september de drie machtige bergen Gavia, Mortirolo en Stelvio in de Italiaanse Alpen. Paulien is ambassadeur van Stichting Energy4All daarom betrokken bij de organisatie van Forza4Energy4All. Samen met haar vader zal ze als supporter de deelnemers aanmoedigen. En ze neemt een beloning voor hun mee. Bekijk hier hoe onze laser hard aan het werk is hiervoor.

PyraSied is geraakt door stichting Energy4All en daarom steunen wij hen graag!

Volg Energy4All via Instagram en Twitter.