• Inspiratie
 • Over PyraSied
 • nl
 • Waar ben je naar op zoek?
  Grootste voorraad acrylaat in NederlandAcrylaat voor professionalsVoorloper in gerecycled acrylaat

  Showroom

  Neem een kijkje in onze showroom waar je een overzicht vindt van onze complete voorraad acrylaat en design kunststoffen. Hier kun je de nieuwste kleurencollecties, de mooiste design collecties en alle mogelijkheden op gebied acrylaat bekijken, voelen en ervaren.

  Met informatie over de bewerkingsmogelijkheden en mooie voorbeelden daarvan. Maar ook onze nieuwste ontwikkelingen in materialen, de mooiste projecten en een tijdlijn over het ontstaan van PyraSied.

  Benieuwd? Maak dan een afspraak met ons en kom langs voor een heerlijk bakje Italiaanse koffie en maak kennis met onze materialen. Om een afspraak te maken kun je mailen naar marketing@pyrasied.nl of bellen naar 0587676112.

  De showroom is alleen open op afspraak. 

  Broeinest

  PyraSied heeft ook 3 fysieke showrooms in de drie locaties van Broeinest: Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Kijk op www.broeinest.nl voor meer informatie. Hier kun je een binnenkijkje nemen in 1 van de 3 locaties van Broeinest:

  Baars Bloemhof - Opening Broeinest - Amsterdam 2018

  In alle drie de locaties is PyraSied een officiële partner van Broeinest en kunnen ontwerpers, voorschrijvers en andere geïnteresseerden onze materialen bewonderen.

  Wat is Broeinest?

  Www.broeinest.nl

  “Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers. Broeinest is opgericht door Baars & Bloemhoff en brengt  producenten, merken en materialen samen in het Broeinest Concept in zowel Eindhoven, Rotterdam als Amsterdam, en bundelen hun krachten om samen architecten en ontwerpers te voorzien van het juiste materiaaladvies, een boeiend programma aan events en kersverse trends. Broeinest biedt een breed scala aan faciliteiten. We organiseren workshops, lezingen, ontbijt- en lunchsessie die zowel publiek toegankelijk zijn als op maat worden gemaakt op het gebied van interieur, design en materiaal. Je kunt dagelijks bij ons aanschuiven om te flexwerken, je kunt gebruik maken van onze lasersnijder en vergaderruimtes en daarnaast kun je altijd in Broeinest terecht voor materiaaladvies en projectbegeleiding.

  Welke materialen van PyraSied zijn te vinden bij Broeinest?

  Elke locatie van Broeinest biedt iets nieuws en anders van onze acrylaat collectie. Broeinest Amsterdam is op dit moment de locatie waar wij de meeste materialen laten zien.

  In de herentoiletten van Broeinest kunt u bijvoorbeeld onze gehele Wallcrylic® collectie in groot formaat bewonderen, maar laten we ook verschillende (design) collecties zien.

  Spiegelacrylaat en doorkijkspiegel
  Fluor acrylaat
  Versato® Myst
  Faux Translucent Stone
  Versato® Crystal
  Versato® New Colours

  Ook kun je hier ons leveringsprogramma bekijken en meenemen. Voor vragen over onze materialen kun je terecht bij het ‘Spin in het nest’ . Kijk op de website van Broeinest voor meer informatie hierover.

   

  Baars Bloemhof - Opening Broeinest - Amsterdam 2018 PyraSied

  Baars Bloemhof - Opening Broeinest - Amsterdam 2018 pyrasied

  Als eerste op de hoogte van onze innovaties?
  Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Aangepaste standaard levertijd

  Vanwege nieuwe toevoer van (helder) acrylaat en andere kunststoffen kunnen wij weer sneller leveren. Momenteel worden alle bestellingen die vandaag besteld worden in 5 werkdagen verzonden. Houd er wel rekening mee dat door de drukte bij de vervoerders je bestelling tot een paar dagen vertraging kan oplopen. Je ontvangt altijd een track & trace om je bestelling te kunnen volgen.