• Downloads
 • Diensten
 • Over PyraSied
 • nl
 • Waar ben je naar op zoek?
  Grootste voorraad acrylaat in NederlandAcrylaat voor professionalsVoor 13:00u besteld, is binnen 2 tot 4 werkdagen in huis

  Showroom

  Wij beschikken over een showroom waar wij onze zakelijke klanten graag een persoonlijke rondleiding geven. In onze showroom vind je samples van de nieuwste kleurencollecties, voorbeelden van onze design collecties en alle mogelijkheden op het gebied van acrylaat in de vorm van bewerkingen en eindtoepassingen. Onze verkoopspecialisten laten je graag het gehele assortiment zien en beantwoorden jouw vragen omtrent het project waar je mee bezig bent.

  Wil je langskomen in onze showroom? Je bent welkom! Maak alvorens een afspraak via onze verkoopafdeling. De showroom is namelijk alleen geopend op afspraak, het is niet mogelijk om in te lopen. Zodra je een afspraak hebt gemaakt ben je welkom voor een rondleiding met materiaalinformatie onder het genot van een heerlijk bakje Italiaanse koffie. Je kunt een afspraak maken via marketing@pyrasied.nl of telefonisch via +31(0)58-7676100.

  Particuliere klanten

  Onze showroom is alleen bedoeld voor zakelijke klanten die bezig zijn met de materialisatie voor hun projecten. De showroom is niet geschikt voor particuliere klanten aangezien we geen volle platen tentoonstellen. Wij hebben ook geen voorbeeldopstelling van onze kunststof wandbekleding panelen. Particulieren adviseren wij samples te bestellen via onze webshop. Je kunt een overzicht van alle beschikbare samples hier vinden.

  Als eerste op de hoogte van onze innovaties?
  Meld je aan voor onze nieuwsbrief