Levertijd, retour en verzendkosten

pyrasied-logistiek-transport

Levertijd PyraSied
Door onze bijzonder grote voorraad van kunststof platen, buizen en staven biedt PyraSied u een snelle levertijd. Bestelt u voor 12.00 uur, dan hebt u het de volgende dag in huis (binnen NL, geldt niet voor de waddeneilanden). Dit geldt ook voor op maat gezaagde materialen! Wilt u dat wij het materiaal voor u laseren, frezen, verlijmen, buigen of boren dan is de levertijd op aanvraag. Afhankelijk van onze planning kunnen we dit over het algemeen ook zeer snel voor u verzorgen!

Minimaal orderbedrag
Wij zijn een groothandel en we zijn ook graag flexibel. Daarom mag iedereen bij ons uit voorraad bestellen. Ook op maat! Wel hanteren we een minimaal bedrag van 10,- per stuk materiaal dat bij ons wordt besteld. Het kan dus voorkomen dat u bij kleine formaten in verhouding meer betaald dan de m2-prijs die bij het materiaal staat vermeld.

Verzendkosten PyraSied
De verzendkosten die wij rekenen zijn gebaseerd op zowel gewicht als formaat. Is uw bestelling lichter dan 25 kilogram en kleiner dan 2100x1250x500mm dan versturen wij het als pakket. Is uw bestelling groter of zwaarder dan wordt het op een pallet verzonden. De pakketprijs is altijd gelijk, namelijk binnen Nederland € 20,- en voor België € 30,-. De palletprijzen zijn afhankelijk van de grootte van de pallet die nodig is. Een europallet kost € 45,- binnen Nederland en de grootste pallet van 3,1 x 2,1 meter kost € 125,- binnen Nederland. De genoemde verzendkosten zijn exclusief BTW.

Retourzendingen
Op maat gezaagde materialen of klantspecifiek geproduceerde producten kunnen niet worden geretourneerd. Bestelt u een volle plaat of volledige lengte buizen, dan mag u het retourneren binnen 14 dagen, indien het materiaal (aan weerszijden) nog voorzien is van de beschermfolie. Bij retourzendingen geldt dat u onze afdeling Sales hiervan op de hoogte dient te brengen. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Stel uw materiaal is gratis geleverd omdat u boven de €1.000,- heeft besteld? Dan dient u de verzendkosten alsnog te betalen op het moment dat u het materiaal wilt retourneren. Is het materiaal onbeschadigd bij ons binnengekomen, krijgt u het totaalbedrag van uw bestelling teruggestort.

Stel uw materiaal wordt beschadigd geleverd? Dan dient u dit aan ons te melden met uw ordernummer en foto’s van de schade. Op het moment dat uw nieuwe materiaal geleverd wordt, dient u het beschadigde materiaal te retourneren, u kunt het beschadigde materiaal meegeven aan de leverancier.

PyraSied-kunststofbewerking