Ontwerp uw eigen kleurcombinaties

pyrasied-meubilair-vlakverlijmingacrylaat-bureau-vanegeraat

Ontwerp uw eigen kleurcombinaties
PyraSied is gespecialiseerd in klantspecifieke acrylaat productie. Door verschillende kleuren acrylaat samen te voegen tot één ontwerp, krijgt u een prachtige kleurencombinatie. PyraSied kan deze platen middels een vlakverlijming of andere verbinding samen brengen tot een klantspecifieke acrylaatplaat met prachtige kleuren. Op deze manier ontwikkelt u samen met PyraSied uw eigen kleuren acrylaat. Het ontwerp van de eigen kleurcombinaties die u op deze foto’s ziet is van Erick van Egeraat.

PyraSied-eigenkleurcombinatie-acrylaat

Hoe werkt het ontwikkelen van eigen kleurencombinaties in acrylaat?
Het proces verloopt geheel in afstemming met uw wensen. Volgens uw specificaties maken wij samples van uw kleurcombinaties. Nadat u de samples hebt goedgekeurd, wordt het speciaal voor u en in de hoeveelheden die uw project vraagt bewerkt. Aan deze klantspecifieke productie zit geen minimale afname. Het is mogelijk in diverse diktes en verschillende maten. De ontwikkelingskosten per klantspecifieke sample bedragen € 250,- ex BTW.

Mooie referentiefoto’s van eigen kleurcombinaties:
pyrasied-barbaliefront-versatosatijnacrylaat-wtcrotterdam
PyraSied-eigen-kleurcombinatie-oldtimer
pyrasied-material-development-vlakverlijming

Meerlaags gegoten acrylaat
Het is mogelijk om meerlagig ( 2 of 3 lagen) te gieten op een maat van 2150 x 1250 mm. Minimaal 5 stuks. Dikte beperkt tot 15 mm op deze productielijn.