• Bewerkingen
 • Inspiratie
 • Over PyraSied
 • nl
 • Waar ben je naar op zoek?
  Grootste voorraad acrylaat in NederlandAcrylaat voor professionalsVoor 13:00u besteld, is binnen 2 werkdagen in huis

  Wil je bij ons werken?

  Lijkt het je leuk om te werken in een dynamische werkomgeving? Bij een creatief en internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, de handel en bewerking van acrylaat en design kunststoffen? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.

  Er zijn momenteel geen openstaande vacatures. Je kunt natuurlijk wel een open sollicitatie sturen naar Sander de Boer – sander@pyrasied.nl. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die bij ons aan de slag willen gaan! 


  Over PyraSied

  Praat je over PyraSied dan praat je over acrylaat (plexiglas). Of het nu om een standaard of op maat gemaakte acrylaatplaat, -buis of -staaf gaat, of om een speciaal ontwerp, PyraSied is hiervoor dé specialist. We helpen onze klanten uit verschillende branches om acrylaat en design kunststoffen zo goed mogelijk toe te passen. Wij innoveren in materialen en we zijn bereid risico’s te nemen om samen met onze klanten tot oplossingen te komen. Vanuit de passie voor onze materialen blijven we voortdurend nieuwe materialen ontwikkelen en introduceren op de Nederlandse en Europese markt.


   

  Als eerste op de hoogte van onze innovaties?
  Meld je aan voor onze nieuwsbrief