• Over PyraSied
 • Contact
 • nl
 • Vragen? Onze specialisten zijn bereikbaar op: + 31 058 - 7676100
 • Waar ben je naar op zoek?
  Grootste voorraad acrylaat in NederlandAcrylaat voor professionalsVoor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (binnen NL)

  Printen van acrylaat

  PyraSied beschikt over een vlakbedprinter die tot een maat van 1500 x 2500 mm en een dikte van 40 mm acrylaat (en ook andere materialen) fullcolour high-resolution kan bedrukken. Deze printer hebben we niet aangeschaft om foto's te printen op acrylaat, maar om de oppervlaktes van onze materialen te kunnen veranderen of verbeteren.

  Wat we namelijk zo mooi vinden van deze printer is de ongekende mogelijkheden om heldere platen flexibel te kunnen kleuren of diffuus maken. Omdat polycarbonaat en PETG niet in kleine hoeveelheden in kleur kunnen worden geleverd, is het prettig dat we deze nu translucent in kleur kunnen printen, dus lichtdoorlatend, niet transparant.

  Deze printer heeft zoveel mogelijkheden dat we momenteel aan het ontdekken zijn wat voor bijzonders wij onze klanten hiermee kunnen bieden. Zo proberen wij:

  We hebben de vlakbedprinter in oktober dit jaar in gebruik genomen en we zullen nog veel moeten leren. Tot nu toe zijn we zeer onder de indruk van de kwaliteit en de mogelijkheden.