• Over Pyrasied
 • nl
  en
 • Vragen? Onze specialisten zijn bereikbaar op: + 31 058 - 7676100
 • Waar ben je naar opzoek?
  Grootste voorraad acrylaat in NederlandMaatwerk voor iedereenVoor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (binnen NL)

  Ontdek ontwikkelingen op het gebied van acrylaat

  Nieuwe mogelijkheden met acrylaat
  Deze tafel hebben onze Italiaanse vrienden speciaal voor ons gemaakt. De tafel bestaat uit allerlei verschillende soorten acrylaat. Prachtig!
  Licht diffusers
  Licht diffusers dienen te worden getest op hun licht transmissie. Hier is Sied bezig met een test van een acrylaat diffuser. met behulp van onze spectrophotometer.
  LED experiment
  Sied is dol op LED's. Hij bestelt ze dan ook vanuit verschillende landen (online) om te kunnen experimenteren. Vak verbouwt hij de aankoop tot een eigen LED reeks.
  Stand light diffusers
  Sied bouwt altijd zelf aan zijn stand voor onze Light Diffuser collectie. Hier is hij bezig met verschillende opstellingen met directional diffusers en een balie gemaakt van een van onze acrylaat diffusers.
  Ombre acrylaat plaat
  Nieuw ombre acrylaat plaat door Sied Kooistra, PyraSied hoopt dit materiaal te introduceren aan het einde van 2017!
  Paashazen van acrylaat
  Voor Pasen heeft Sied deze paashazen laten gelasered uit acrylaat. Super leuk in combinatie met PyRadiant en onze lente kleurtjes.
  Grote lens
  Kijk deze speciale lens plaat! De stoel staat een flink eind weg van de plaat, maar door de lens lijkt het net alsof hij er vlak achter staat.
  Grote lens 2
  Licht diffusers met kleuren
  Sied heeft Led strips gemaakt waar gekleurde lichtpuntjes uitkomen. Met directional diffuser platen eroverheen geeft dit een heel leuk effect!
  Faux Translucent Stone test
  Iedere Faux Translucent Stone plaat is uniek en wordt dus per plaat geproduceerd. Dit betekent wel dat wij de platen allemaal stuk voor stuk dienen te testen op kwaliteit. Hier is Sied bezig om een stone te testen door middel van led's er achter de stone te plaatsen.
  Regenboog Acrylics
  Acrylaat in combinatie met regenboogfolie zorgt voor gekleurde effecten! Als er meerdere lichtbronnen op vallen worden de regenbogen verdubbeld. Wij houden van kleur!
  PyraDiant in combinatie met Versato Myst
  BeMatrix ontwierp dit jaar een stand met deze prachtige combinatie. Materialen combineren zorgt altijd voor een out of the box project!
  Sied Designjunction 2017
  Sied tijdens Designjunction 2017 met zijn design kunststoffen Versato Myst en Faux Translucent Stone collectie.
  Versato Myst speelt met licht
  Versato Myst houdt van licht en verandert door verschillende lichtbronnen. Achter de Myst panelen zijn led's geplaatst en er is gelaserd dekkend acrylaat achter de panelen geplaatst.
  Ombre acrylaat paneel
  Op dit moment is Sied bezig om Ombre acrylaat te ontwikkelen. Een verloop in acrylaat realiseren is een complex vraagstuk. Op dit moment zijn we bezig met testen en hopelijk kunnen wij Versato Ombre eind dit jaar introduceren.
  Combinatie van Versato Ghost, Versato Myst en Licht
  Dit is een van Sied zijn vele opstellingen. Hij houdt ervan om uit te proberen en om materialen met elkaar te combineren. Het voorste paneel is Versato Ghost hier achter is Versato Myst geplaatst wat samen in combinatie met licht voor een verrassend effect zorgt.
  Directional diffusers met kleur
  float(1)
  Wij zijn uw totaalleverancier voor acrylaat, polycarbonaat en design kunststoffen
  Specialist

  Meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en bewerking van acrylaat en design kunststoffen.

  Kunststofgroothandel

  Wij leveren snel, op maat en altijd uit eigen voorraad overal in Europa.

  Bewerking

  Wij zijn kunststofspecialisten en leveren maatwerk voor iedereen, zowel seriematig als 'one-offs'.

  Innovatie

  Wij ontwikkelen jaarlijks nieuwe design- en kleurencollecties en begeleiden klantspecifieke acrylaatproductie voor projecten.