• Over Pyrasied
 • nl
  en
 • Vragen? Onze specialisten zijn bereikbaar op: + 31 058 - 7676100
 • Waar ben je naar opzoek?
  Grootste voorraad acrylaat in NederlandMaatwerk voor iedereenVoor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (binnen NL)

  Ontdek ontwikkelingen op het gebied van acrylaat

  Niet egaal verlichten is cool
  Nadat Seid een uitgebreide brochure heeft geschreven over egaal verlichten was hij het helemaal zat. Daarom besloot hij om een niet egale balie te ontwerpen en te realiseren. Mede om te laten zien dat niet egaal verlichten ook super mooi kan zijn. Sied houdt ervan om niet normaal te handelen en om anders te zijn. Zijn niet egale meesterwerk is binnenkort te zien op de LED expo beurs in Den Bosch (7 en 8 februari 2018).
  Paars: uitgeroepen tot kleur van het jaar 2018 door Pantone!
  Pantone Ultra Violet is uitgeroepen tot kleur van het jaar 2018! PyraSied heeft veel verschillende paarstinten op voorraad in verschillende soorten. Translucent, transparant, dekkend etc. Er is veel mogelijk met deze kleur! Bekijk nu ons voorraadprogramma.
  Ombre acrylaat sheets
  Sied is bezig om Ombe acrylaat te ontwikkelen. Hiervoor heeft hij onze Duitse buren bezocht. En het resultaat mag er zijn! Wat een plaatje, Sied hoopt deze acrylaat-lijn volgend jaar te lanceren.
  Directional diffusers met kleur
  Licht diffusers met kleuren
  Sied heeft Led strips gemaakt waar gekleurde lichtpuntjes uitkomen. Met directional diffuser platen eroverheen geeft dit een heel leuk effect!
  Grote lens 2
  Grote lens
  Kijk deze speciale lens plaat! De stoel staat een flink eind weg van de plaat, maar door de lens lijkt het net alsof hij er vlak achter staat.
  Paashazen van acrylaat
  Voor Pasen heeft Sied deze paashazen laten gelasered uit acrylaat. Super leuk in combinatie met PyRadiant en onze lente kleurtjes.
  Ombre acrylaat plaat
  Nieuw ombre acrylaat plaat door Sied Kooistra, PyraSied hoopt dit materiaal te introduceren aan het begin van 2018!
  Stand light diffusers
  Sied bouwt altijd zelf aan zijn stand voor onze Light Diffuser collectie. Hier is hij bezig met verschillende opstellingen met directional diffusers en een balie gemaakt van een van onze acrylaat diffusers.
  LED experiment
  Sied is dol op LED's. Hij bestelt ze dan ook vanuit verschillende landen (online) om te kunnen experimenteren. Vak verbouwt hij de aankoop tot een eigen LED reeks.
  Licht diffusers
  Licht diffusers dienen te worden getest op hun licht transmissie. Hier is Sied bezig met een test van een acrylaat diffuser. met behulp van onze spectrophotometer.
  Faux Translucent Stone test
  Iedere Faux Translucent Stone plaat is uniek en wordt dus per plaat geproduceerd. Dit betekent wel dat wij de platen allemaal stuk voor stuk dienen te testen op kwaliteit. Hier is Sied bezig om een stone te testen door middel van led's er achter de stone te plaatsen.
  Combinatie van Versato Ghost, Versato Myst en Licht
  Dit is een van Sied zijn vele opstellingen. Hij houdt ervan om uit te proberen en om materialen met elkaar te combineren. Het voorste paneel is Versato Ghost hier achter is Versato Myst geplaatst wat samen in combinatie met licht voor een verrassend effect zorgt.
  Ombre acrylaat paneel
  Op dit moment is Sied bezig om Ombre acrylaat te ontwikkelen. Een verloop in acrylaat realiseren is een complex vraagstuk. Op dit moment zijn we bezig met testen en hopelijk kunnen wij Versato Ombre eind dit jaar introduceren.
  Versato Myst speelt met licht
  Versato Myst houdt van licht en verandert door verschillende lichtbronnen. Achter de Myst panelen zijn led's geplaatst en er is gelaserd dekkend acrylaat achter de panelen geplaatst.
  Sied Designjunction 2017
  Sied tijdens Designjunction 2017 met zijn design kunststoffen Versato Myst en Faux Translucent Stone collectie.
  PyraDiant in combinatie met Versato Myst
  BeMatrix ontwierp dit jaar een stand met deze prachtige combinatie. Materialen combineren zorgt altijd voor een out of the box project!
  Regenboog Acrylics
  Acrylaat in combinatie met regenboogfolie zorgt voor gekleurde effecten! Als er meerdere lichtbronnen op vallen worden de regenbogen verdubbeld. Wij houden van kleur!
  Nieuwe mogelijkheden met acrylaat
  Deze tafel hebben onze Italiaanse vrienden speciaal voor ons gemaakt. De tafel bestaat uit allerlei verschillende soorten acrylaat. Prachtig!
  float(1)
  Wij zijn uw totaalleverancier voor acrylaat, polycarbonaat en design kunststoffen
  Specialist

  Meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en bewerking van acrylaat en design kunststoffen.

  Kunststofgroothandel

  Wij leveren snel, op maat en altijd uit eigen voorraad overal in Europa.

  Bewerking

  Wij zijn kunststofspecialisten en leveren maatwerk voor iedereen, zowel seriematig als 'one-offs'.

  Innovatie

  Wij ontwikkelen jaarlijks nieuwe design- en kleurencollecties en begeleiden klantspecifieke acrylaatproductie voor projecten.