Uw totaalleverancier voor kunststoffen

Zoekt u een betrouwbare kunststof leverancier die u kwaliteit en goede prijs biedt? PyraSied Xtreme Acrylic levert snel en voordelig uit eigen voorraad.

pyrasied-logistiek-kunststofgroothandel

Kunststofgroothandel die u kwaliteit en flexibiliteit biedt
PyraSied is groothandel en bewerker van kunststoffen. Daarnaast heeft PyraSied zich gespecialiseerd in de drie kunststoffen acrylaat, polycarbonaat en Pet-G. Wij hebben een uitgebreide voorraad in platen, buizen en staven. Uit onze voorraad kunt u vrij bestellen, per plaat, mix-pallet of volle pallets. Van de meeste materialen kunt u zelfs op maat bestellen en dat betekent bij ons niet alleen gezaagd, maar ook volgens uw tekening op maat gefreesd of gelaserd.

PyraSied-kunststofbewerking

Op maat, per plaat of stel uw eigen mix-pallet samen
Wij zijn een totaalleverancier in kunststof, omdat wij zowel uw voorraad als uw bewerker zijn. Stel naar eigen behoefte uw pallet samen met volle platen, platen op maat gezaagd, gelaserd of gefreesd, uit diverse collecties en in verschillende kleuren en diktes. Een eigen voorraad voor uw klanten is niet langer meer een noodzaak, omdat u op de diversiteit, flexibiliteit en kwaliteit van PyraSied kunt vertrouwen. Wij leveren de volgende dag het materiaal, indien gewenst bewerkt, bij u af.

Pyrasied-logistiek-magazijn-mixpallets

Alle kunststoffen snel in huis
Naast acrylaat, polycarbonaat en Pet-G hebben wij ook een breed scala aan leveringsmogelijkheden voor andere kunststoffen. Wij zijn tenslotte uw totaalleverancier. Door onze rechtstreekse inkoopkanalen bij diverse fabrikanten over de hele wereld kunnen wij u hier gemakkelijk in voorzien. Vindt u op onze site niet het materiaal dat u zoekt, neemt u dan vooral contact met ons op.

pyrasied-logistiek-transport