Wandbekleding

pyrasied wandbekleding Lustrolite rouge wand

Kunststof wandbekleding ideaal voor badkamerrenovatie
Kunststof wandbekleding van PyraSied Xtreme Acrylic is schoon, snel en strak. Deze wandplaten hebben naast een strakke uitstraling, een groot onderhoudsgemak en het is snel geplaatst. Kunststof wandbekleding is lichtgewicht, ter plaatse te bewerken en gemakkelijk met kit op vlakke muren te bevestigen, dus ideaal voor renovatieprojecten. Voor iets minder vlakke muren of bestaande tegelmuren heeft PyraSied dikker materiaal. Kunststof wandbekleding is een praktisch en elegant alternatief voor tegels- of glaswanden.

Toepassing
Kunststof wandbekleding is eenvoudig schoon te maken, er zijn nauwelijks voegen te boenen en vuil en kalk hechten niet snel. Ideaal dus voor projecten met veel badkamers zoals hotels of sportcomplexen. Ook aan te raden voor badkamers waar nauwelijks onderhoud plaatsvindt zoals studentenhuizen. Geschikt voor alle ruimtes die door gebruik vuil worden zoals toiletruimtes, kleedkamers, liftinterieurs et cetera.

Plaatsing
Kunststof wandbekleding is gemakkelijk met kit op de muur te bevestigen. Bekijk onderstaande installatiefilm voor meer informatie.


Wandbekledingsmaterialen

PyraSied heeft verschillende soorten kunststof wandbekledingsmaterialen. Hieronder kort een overzicht:

1. Versato® Solid
Versato-Solid-kunststof-wandbekleding-overzicht-pyrasiedDekkend acrylaat in drie tinten wit (wit, sanitairwit en pergamon wit) en zwart in 4mm dik in plaatmaat 2600x1000mm. Iets hoger, lager of breder kan ook. Onze Versato Solid wandbekleding collectie is wegens populariteit uitgebreid met vijf types die eenzijdig satijn zijn. Deze combinatie zorgt voor een elegante uitstraling en flexibiliteit in ieder zijn keuze. Nu uit voorraad leverbaar voor €150,-. per plaat!

 

 

2. Lustrolite®
pyrasied wandbekleding Lustrolite rouge wandCo-extrusie van acrylaat helder met een achterliggende kleurlaag wat een mooi glaseffect geeft aan de plaat. Daarnaast heeft de plaat een kraswerende en chemicaliënbestendige coating. Dit maakt de plaat extra hygienisch, omdat zelfs agressieve schoonmaakmiddelen hierop kunnen worden gebruikt. Dit maakt de plaat ook hufterproof, bijvoorbeeld een permanent marker hecht slecht en is gemakkelijk te verwijderen. Lustrolite® is per plaat te bestellen in een plaatmaat van 2440x1000mm voor €195,- per plaat ex BTW.

 

 

3. Versato® Wallprint
pyrasied-printen-op-acrylaatDit is een klantspecifiek product. Een afbeelding naar keuze wordt op de achterzijde van een (kraswerende) acrylaatplaat geprint met daarover een grondige sanitaire coating. Versato® Wallprint geeft u de vrijheid om de gewenste sfeer voor de ruimte te verwerken in de wandbekleding.

 

 

 

4. Faux Alabaster
Pyrasied faux alabaster wandbekledingLuxe kunststof alabaster platen die ten opzichte van natuursteen licht zijn in gewicht, ter plaatse gemakkelijker zijn te bewerken en prachtig zijn als wandbekleding. Faux Alabaster geeft een chique, natuurlijke uitstraling. In het bijzonder als het wordt toegepast met licht achter de plaat.