Projecten

Onze materialen worden vol overtuiging toegepast in toonaangevende projecten in de architectuur, interieurbouw en de industriële sector

Dit is misschien wel de mooiste pagina van onze site. Want hier pronken prachtige projecten die met onze materialen zijn gerealiseerd. Wij zijn trots op onze klanten die met onze materialen werken en er zoveel moois van maken. En we zijn trots op onszelf.  Dat we de start zijn van toonaangevende projecten én er vaak als partner aan bij mogen dragen geeft ontzettend veel energie. Je ziet het terug op deze pagina.

Project & Blog filter – Categorieën (NL)
Cobra Studios kreeg de prachtige opdracht om een unieke meeting centre te creëren voor Sparks, in Brussel te België. De uitdagingen waren groot, maar de sparks vlogen er vanaf.
Naast het gerenommeerde museumgebouw Boijmans staat het Depot Boijmans van Beuningen. Het imposante kunstdepot gevestigd in Rotterdam is niet te missen. Het kunstdepot is openbaar voor het publiek. Het Boijmans Depot is het eerste kunstdepot ter wereld die publiektoegankelijk is. Een unicum in de kunstwereld!
In 2021 verhuisde Holland Casino Utrecht van het stadscentrum naar een nieuwe locatie aan de Winthonlaan in Utrecht, wat gelegen is op een centraal knooppunt langs de A12. Het gebouw is ontworpen door OZ Architects en het interieur is ontworpen door Gensler Las Vegas.
Door de organische vorm, geïnspireerd door de natuur, lijkt de staalconstructie te leven en gaat het een dialoog aan met de bezoeker, versterkt door schermen die als koppen boven op de gebogen buizen staan. Het geeft de installatie een identiteit. Kijkt het je aan?
De oprichters van Old Scuola, Marco en Daniël, bekend van hun foodtrucks en pizza restaurant in Rotterdam, lanceren een uniek en innovatief project: The Transformer. Een flexibel, mobiel pizzapaviljoen voor grootschalige event catering. Inventief, hydraulisch, kolossaal!
Wanna kreeg de prachtige opdracht om een nieuwe flagshipstore te creëren voor Perfumerías Primor, in Plaza de Callao te Madrid. Belangrijke wens: we willen de wow factor!

Ideeën worden concreet, dromen komen uit, wensen worden vervuld. Je komt de materialen van Pyrasied overal tegen.

De winkel van Ace & Tate in Amsterdam was toe aan een nieuw store design. De architecten van S-P-A-C-E projects zijn door Ace & Tate ingeschakeld om een indrukwekkend ontwerp te maken voor het interieur van de brillenwinkel.
De winkels van Ace & Tate zijn strak én speels. Dat was voor Plasticiet een grote inspiratiebron voor het ontwerp voor de Antwerpse winkel. Naast het design is ook het verhaal van de winkel belangrijk.
Paulien Berendsen en Roel Vaessen van Studio Parade kregen de opdracht om een passende inrichting te maken voor de expositie Maritieme Meesterwerken bij het Maritiem Museum Rotterdam. Deze expositie is de laatste in de serie “Boijmans bij de Buren”.
Naast de uitdaging van de samengestelde materialen, bestond de uitdaging dat de werkbladen demontabel moesten zijn. Uit het door de architect gekozen plexiglas konden echter de gevraagde rondingen niet worden uitgevoerd.
Interieurarchitect Glenn Kop van Woodfever kwam met sfeervolle art-deco elementen. Licht, marmer én een prachtig wanddecor zorgt voor een warme en stijlvolle sfeer in het interieur.
Om een glimlach op het gezicht te toveren, experimenteert modeketen WE Fashion met verrassende combinaties op de catwalks. De outfits zijn een lust voor het oog en de looks worden deels bepaald door fans op sociale media.
De 7 zekerheden van Pyrasied:
1 Uit liefde voor materiaal

Uit liefde voor materiaal

Dat één plaat kunststofmateriaal de bron kan zijn van oneindig veel nieuwe werelden en creaties: daar gaat ons hart sneller van kloppen. Die liefde voor het materiaal en de onbeperkte mogelijkheden ervan delen we graag met je. Omdat wij alles doen uit liefde voor materiaal kun jij rekenen op topkwaliteit en topadvies.

De 7 zekerheden van Pyrasied:
2 Realiseert dromen en ideeën

Realiseert dromen en ideeën

We verplaatsen en verdiepen ons dagelijks in de dromen- en ideeënwereld van onze opdrachtgevers. Omdat Pyrasied niet alleen duurzame (design)kunststoffen levert en bewerkt, maar deze ook zelf ontwikkelt én fabriceert kunnen we vrijwel elke wens omzetten in realiteit. Laat jouw fantasie de vrije loop!

De 7 zekerheden van Pyrasied:
3 Gaat verder waar anderen stoppen

Gaat verder waar anderen stoppen

Pyrasied gaat door waar anderen afhaken. Het denken in oplossingen en mogelijkheden zit nu eenmaal diep verankerd in ons DNA. Logisch dat wij je op alle mogelijke manieren willen helpen je doelen te bereiken. Met materialen, inspiratie, advisering, realisering én oprechte professionele betrokkenheid bij jouw project(en).

De 7 zekerheden van Pyrasied:
4 Co-creëert

Co-creëert

Betrek ons gerust bij de ontwikkeling van jouw project. Door onze expertise en jarenlange praktijkervaring helpen we architecten, engineers en interieurbouwers snel verder bij de juiste materiaalkeuze, materiaalbewerkingen én materiaaltoepassingen. Dat we samen met jou een groot succes willen maken van jouw project: reken daar maar op.

De 7 zekerheden van Pyrasied:
5 Inspireert

Inspireert

Graag inspireren we je met materiaaloplossingen van vandaag en morgen. Bijvoorbeeld door met jou bijzondere projecten te delen. Maar ook door kunststofmaterialen speciaal voor én met jou te ontwikkelen. Dat we je hoe dan ook willen blijven prikkelen als het gaat om materiaalinnovaties: daar kun je van op aan.

De 7 zekerheden van Pyrasied:
6 Biedt de meeste keuze

Biedt de meeste keuze

Bij Pyrasied kun je sinds 1984 kiezen uit een gigantische voorraad uiteenlopende soorten (gerecycled) acrylaat, milieuvriendelijke kunststoffen, PETG, polycarbonaat en design kunststoffen. Door onze uitgebreide ervaring met zowel kunststofmateriaal als met alle mogelijke bewerkingen en toepassingen ervan bieden we jou de meeste keuze en opties.

De 7 zekerheden van Pyrasied:
7 Garandeert gezonde marges

Garandeert gezonde marges

Pyrasied vertegenwoordigt een groot aantal Nederlandse en buitenlandse topmerken kunststofmaterialen. Omdat we als een van de grootste Europese kunststofexperts de omloopsnelheid in onze voorraden kunststofmaterialen hoog houden, hanteren we scherpe verkoopprijzen. Hierdoor ben jij verzekerd van gezonde marges.

De 7 zekerheden van Pyrasied:

Neem direct contact op met het Pyrasied team

Bewaar mijn gegevens
op je telefoon

Bewaar mijn gegevens

Onze premium partners

Waste Plastics: Een duurzame revolutie

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw